Denne hjemmeside er ikke affilieret med, autoriseret af eller
på nogen måde officielt forbundet med Jackie Evancho.
Siden er ikke-kommerciel og lavet af Jackie Evancho fans.


VELKOMMEN
OMKRING
NYHEDER
CD & DVD
VIDEO
TEKSTER
DIVERSE
GÆSTEBOG
LINKDream With Me In Concert


DVD information : Title: Dream With Me In Concert.
Udgivet: 4 october 2011.
Spilletid: 66:00 min.
Type: DVD og Blueray.
Produceret af: David Foster.
Label: Columbia og Sony Classical.
Køb denne DVD hos : iMusic, Danmark: Klik her.
Amazon, USA: Klik her.

Køb denne BlueRay hos : Amazon, USA: Klik her.


Album information :
Jackie Evancho var den yngste solo-kunstner der nogensinde har lavet en special på serien PBS Great Performances. Koncerten blev optaget i april 2011, ved John og Mable Ringling Museum of Art i Sarasota, Florida, og co-vært var David Foster, der spillede klaveret i orkesteret for mange af sangene, mens Conrad Tao spillede klaver og violin i nogle sange. Jackie Evancho optrådte med næsten de samme sange som dem på cd'en 'Dream With Me' til sin første solo-koncert-tv-special, som først blev sendt i juni 2011 på PBS-stationer. 'The Prayer' blev udeladt, men 'Dark Waltz' og 'Mi Mancherai' blev tilføjet. Programmet var en del af PBS Great Performances serien, co-produceret af SYCO / Columbia. Det blev ofte genudsendt i 2011, og i begyndelsen af august 2011 blev den specielt vist næsten 2.000 gange. Det blev en af de mest efterspurgte specials i 38-årige historien i Great Performances serien og hævede rekordmængder for PBS-stationer. Specialen fortsatte med at blive vist i 2013.

Koncerten blev optaget indenfor på grunden til John og Mable Ringling Museum of Art i Sarasota, Florida, som omfatter den fantastiske herregård Ca 'd'Zan, kendt som den sidste af Gilded Age palæer bygget i Amerika. Ringling var impresarioet bag den ikoniske Ringling Bros og Barnum & Bailey circus. Jackie siger om dette sted : 'Dette er et stort og smukt sted. Min favorit del er Peter Paul Rubens kunstgalleri', hvor hun udførte sangen 'Dark Waltz' ledsaget af Foster på klaver og Conrad Tao på violin og omgivet af fire af Rubens største og mest slående malerier.

Jackie var 11 år gammel da dvd'en blev udgivet, men hun var kun 10 år gammel da den blev optaget. John og Mable Ringling Museum of Art i Sarasota, en fantastisk scene for en perfekt koncert.

Dette album er produceret af David Foster (The Hitman), som har vundet 16 grammy's. Sangen 'To Believe' er skrevet i 2013 Jackie's onkel, komponisten Matthew Evancho.

Denne DVD er et MUST for alle Jackie fans.

DVD eller Blueray indeholder to sange 'Mi Mancherai' og 'To Believe', som blev optaget under live koncerten, men ikke inkluderet i PBS showet. Bonusfunktioner på DVD og Blueray inkluderer et interview med Jackie og David Foster samt et fotogalleri.Track liste:
 1. When you wish upon a star - 3:41
 2. Nella fantasia - 4:18
 3. O mio babbino caro - 2:20
 4. To believe - 4:28
 5. Imaginer - 4:56
 6. Lovers - 5:01
 7. Dark waltz- 3:26
 8. Angel - 5:22
 9. Somewhere (Duet med Barbra Streisand) - 3:51
 10. Mi mancherai - 4:08
 11. Ombra mai fu - 3:34
 12. All I ask of you- 3:55
 13. The lord's prayer - 3:40
 14. Dream with me - 2:09
 15. Nessun dorma - 3:13
 16. Interview - Med Jackie Evancho og David Foster
 17. Bonus - Foto galleri

Cover til 'Dream With Me In Concert' (BlueRay)Cover til 'Dream With Me In Concert' (BlueRay)Promo video for bag scenen til 'Dream With Me In Concert':

Kilde: Jackie Evancho Vevo
Kontakt Webmaster
Copyright 2010 © 2020 - Alle rettigheder forbeholdes
www.jackie-evancho.dk & www.jackieevancho.dk
Ansvarsfraskrivelse