Denne hjemmeside er ikke affilieret med, autoriseret af eller på nogen måde officielt forbundet med Jackie Evancho.
Siden er ikke-kommerciel og lavet af Jackie Evancho fans.


VELKOMMEN
OMKRING
NYHEDER
CD & DVD
VIDEO
TEKSTER
DIVERSE
GÆSTEBOG
LINKWebstedets privatliv og ansvarsfraskrivelse


Denne hjemmeside er ikke tilknyttet, godkendt af eller på anden måde officielt forbundet med Jackie Evancho. Hjemmesiden er en ikke-kommerciel, uofficiel Jackie Evancho fan website, lavet af Jackie Evancho fans.

Dette hjemmeside er optimeret til brug med Mozilla Firefox og Google Chrome webbrowsere, for at få den bedst mulige oplevelse skal du bruge en af disse browsere.

Oplysningerne på denne hjemmeside er kun til generelle formål. Oplysningerne gives af www.jackieevancho.dk, og mens vi bestræber os på at holde oplysningerne opdaterede og korrekte, vi giver intet udtryk eller garantier af nogen art, udtrykkeligt eller stiltiende, om fuldstændigheden, nøjagtigheden, pålideligheden, egnetheden eller tilgængelighed med hensyn til hjemmesiden eller de oplysninger, produkter, tjenester eller relateret grafik, der findes på hjemmesiden til ethvert formål. Enhver afhængighed, du placerer på sådanne oplysninger, er derfor strengt på egen risiko.

Under ingen omstændigheder vil vi være ansvarlige for ethvert tab eller skade, herunder uden begrænsning, indirekte eller følgeskader eller skader eller ethvert tab eller skade som følge af tab af data eller overskud som følge af eller i forbindelse med brugen af denne hjemmeside.

Via denne hjemmeside kan du linke til andre hjemmesider, som ikke er under indflydelse af www.jackieevancho.dk. Jeg har ingen kontrol over arten, indholdet og tilgængeligheden af disse websteder. Inddragelsen af eventuelle links betyder ikke nødvendigvis en anbefaling eller tilslutter sig de synspunkter, der er udtrykt i dem.

Billederne og videoerne, der anvendes på www.jackieevancho.dk, er fundet fra forskellige kilder over hele internettet og antages at være offentligt tilgængelige og vises under 'Fair Use Principle'. Jeg vil give information om billedets kilde og forfatter, når det er muligt. Hvis du er ejer af billederne eller videoerne, og du mener, at deres brug på dette websted er i strid med nogen lov om ophavsret, så kontakt mig venligst via denne formular, så vil jeg hurtigst muligt komme tilbage til dig for at løse problemet.

Jeg vil altid respektere Jackie Evanchos privatliv og give Jackie den respekt, hun fortjener, og jeg vil ikke videregive følsomme oplysninger til nogen, og jeg vil ikke skrive nogen sladder eller vise billeder, der kan skade Jackie eller hendes familie på nogen måde. At sende falske billeder af Jackie, får dig udelukket at komme ind på www.jackieevancho.dk og www.jackie-evancho.dk.

www.jackie-evancho.dk respekterer privatlivets fred for webstedets besøgende. Og eventuelle oplysninger, du sender om dit navn og dine kontaktoplysninger, vil IKKE blive delt med andre parter.

Du kan kontakte mig ved at udfylde denne formular.


Med venlig hilsen
Bo - Webmaster
www.jackieevancho.dk og www.jackie-evancho.dk


Kontakt Webmaster
Ansvarsfraskrivelse
Copyright 2010 © 2020 - Alle rettigheder forbeholdes
www.jackie-evancho.dk & www.jackieevancho.dk